Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stílusuk

 

 

 Filmekben: Ashley haja szőke. Legtöbször göndören hordja.

A filmekben Ashleyit gyakran látni hajpántban Mary-Katet pedig kendőben:

Haj:

Ashleyt sokat lehetett hajpántban látni, főleg a So Little Time-ban.

Az első képen Ash a hullámos hajára tette fel a pántot. Ha te is ilyen hajat szeretnél, akkor szerezz be hajcsavarókat és ha nem túl kényelmetlen, akkor estére rakd be a hajad, és csak reggel szedd ki a csavarókat.

A második variácó sem nehéz: egyenesítsd ki a hajad, vagy egyszerűen csak mosás után kifelé szárítsd a fésűval, majd a hajpánt felhelyezése előtt válassz ki két tincset, amit majd előreengedsz.

Az utolsó képen is egyenes Ash haja, viszont itt a hajpánt már jóval vastagabb. Nekem személy szerint a vékonyabb pántok tetszenek jobban, de ha valakinek szép arca van, akkor szinte minden frizura jól áll.

Mint látjátok, a hajpánt színét és vastagságát is variálhatjátok, csak arra ügyelj, hogy a szín mindig harmonizáljon a ruhád színével.

 

coiffure01.jpg

 

 

 

A filmekben és a sorozatokban inkább Mary-Kate-et lehetett fejkendővel látni, hiszen mindig ő játszotta a vagyányabb szerepet.

 

coiffure02.jpg

A kendőt teheted a füledre, vagy felé, hordhatod kiengedett hajon vagy 2 copffal, mindenhogy jól mutat.

A színt itt is jól válaszd meg!

coiffure03.jpg 

 

A csattok mindig is Ashley végjegyei voltak, hiszem a filmekben ő játszotta a csajosabb szerepeket. Ma már rengetegféle csatt közül válogathatsz. Létezik virágos, pillangós, masnis stb. és a színek választéka is nagyon bő. Hordhatod csak dísznek, de akár a szemedbe lógó tincseket is ezzel foghatod hátra.

coiffure04.jpg

 

 

A sapkák előnyösek télen is nyáron is.

A hidegben jobb egy vastagabb sapkát hordani, ami eltakarjaa füled és a hajhagymákat is óvja a kihűléstől (lásd 2. kép), de ha inkább a nőiesebb formákat kedveled, akkor válaszd még mindig divatban lévő simléderes változatot, mint Ash az 5. képen.

Az átmeneti időszakokban viselheted a könnyed halászsapkákat, amiket variálhatsz különböző kitűzőkkel, szalagokkal.

Nyáron bizony nélkülözhetetlen a baseball-sapka, hiszen a simlédere óv a napsütéstől, és a napszúrástól is megcéd. Ha nagy a hőség, inkább a világosabb színeket válaszd, mert azok visszaverik a napsugarakat.

coiffure05.jpg

 

 

A két copfba font haj mindig előnyös, rövid és hosszúhajú lányok egyarán elkészítheik. Lehet felülről kezdeni a fonást, vagy épp a tarkónál, lehet a fülre vagy mögé fonni a hajat, variáld kedved szerint a kilógó tincseket is!

coiffure06.jpg

 

Ismét a kettes szám jön elő, de ez valamivel kevesebb időt igényel, mint a fonás. Lehet lazán vagy szorosan összefogni a hajat, lehet a tarkón, vagy lejjebb csúsztatni a gumit, mindenhogy jól mutat. Variáld kedved szerint a gumik színeit is!

coiffure08.jpg

coiffure07.jpg

 

 

Nyáron bizony a hátul összefogott haj a legelőnyösebb, hiszen nem melegíti a hátunkat és hamar elkészíthető. Próbálgasd különböző magasságokban összefogni a hajad és használj színes csattokat, hajgumikat!

coiffure09.jpg

 

Ezzel a hajjal bárhol megjelenhetsz, hiszem a ruhádtól függ, hogy milyen hatást kelt a hajad. Ha szorosabban fogod fel a hajad, akkor lehetsz elegáénd, de egy laza kis copffal akár egy bulin ios megjelenhetsz. Variáld a kilógó tincseket és a kiegészítőket kedved szerint!

ash---mk.....jpg

Mary-Katet nagyon sokszor látni napszemüvegben, főleg a poparazzi fotókon. A filmekben is:

screencaps147.jpg

screencaps253--1-.jpg

screencaps425.jpg

Cipőik:

A hétköznapokban leginkább papucsot vagy tornacipőt viselnek !

Ruha:

 

A filmekben legtöbbször laza farmert, pólót, szoknyát, adnak rájuk viszont a hétköznapokban ,,szakadt" ruhában járnak ( főleg Mary-Kate) néha farmert, napszemüveget hordanak.:

 

 

style5.gif

mkoutfit117ht.jpg

 

 

 

 

 

mkoutfit106zh.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképElérhetőség

Hírlevél
Archívum

Naptár
<< November >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Statisztika

Most: 3
Összes: 148658
30 nap: 5884
24 óra: 67