Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Olsen Hírek

 Glitter Photos

 Az ikreknek sajnos egyre több mocskos üggyel kell majd szembenézniük (hacsak most nem veszik el a pletykalapok kedvét.) Jó példa erre az, amit a sajtó 2004 nyarán művelt. A barátok és ismerősök már egy ideje tudták, hogy gondok vannak Mary-Kate-tel, hiszen egyre soványabb lett, az arca pedig beesett volt. A sztár sokáig tagadta, hogy beteg lenne, ám júniusban bevallotta, hogy anorexiás, és orvosi segítségre van szüksége. A kezelés miatt lemondták a New York-i bújócska ausztráliai promóciós körútját is, hiszen minden számára az volt a legfontosabb, hogy Mary-Kate újra egészséges legyen. A pletykalapok azonnal felkapták a hírt, és a címoldalukon mutogatták a rettentően vékony ifjú hölgyet. Mary-Kate ma már könnyebben beszél az esetről, de akkor nagyon megviselte, hogy a saját baján kívül még a média rosszindulataival is meg kell bírkóznia. Annyit azért elért, hogy felhívta a figyelmét a fiatal lányok körében egyre gyakoribb betegségre, és talán most már mindenki komolyan veszi, ha egy tini lányon hasonló jeleket észlel. 2004 augusztusában az amerikai Star magazin hozta magát kényelmetlen helyzetbe (bár ezt ők biztosan nem így értékelték). Egy firkászt küldtek az MTV díjkiosztójára és az azt követő partira. Az újságíró egy fiatal nőt próbált rávenni arra, hogy hallgassa ki, miről beszélgetnek az Olsen ikrek a női mosdóban. A szolgáltatásért fizetni is hajlandó lett volna, méghozzá kereken 20 dollárt! A piti alak hamar lebukott, ugyanis a hölgy ahelyett, hogy vállalta volna a feladatot, felháborodottan hívta a biztonsági őrt, és kidobatta a pofátlan zsurnalisztát. Vajon meddig hajlandók még elmenni a szennylapok?

Ashley Olsen állandóan vásárol!

 

ashley_olsen.jpg

A híres színésznőt New Yorkban fotózták le.

Nem tud megálljt parancsolni a vásárlási mániájának Ashley Olsen. A csinos sztárt nemrég egy new yorki bevásárlóközpont parkolójában fotózták le, ahol két hatalmas dobozzal szállt be az autójába. Az egykori tinisztár magának és ikertvérének is vett egy-egy új koktélruhát. Vélhetően a hétvégéi bulit tisztelték meg ezekkel az új rucikkal. 

 

 

Mary-Kate Olsen nem kér a házasságból!!!

mary-kate-olsen.jpg

 

                                                                      

Olivier Sárközy egy 350 ezer dolláros (75 millió forintnak megfelelő) eljegyzési gyűrűvel tett ajánlatot 26 éves szerelmének, aki azonban nem akarja elkötelezni magát.

 

A romantikus lánykérésről nem tudunk számot adni, így csak találgathatunk, hogy Mary-Kate egy sajtos bagett, netán egy vaníliás croisant fölött törte össze Sárközy szívét. Persze az is lehet, hogy a férfinek a végtelenül sablonos, az Eiffel-torony legtetején megejtett térdre borulása pillanatát sikerült enyhén kínossá varázsolnia. 

Mary-Kate ugyanis még túlságosan fiatalnak tartja magát ahhoz, hogy elkötelezze magát, ami elég érett gondolkodásra vall. Sárközy pedig úgy gondolja, ha már egyszer úgyis megvette azt a 350 ezer dollár értékű 12 karátos gyémántgyűrűt, akkor miért ne tarthatná meg a lány magának. Az úriember nagylelkűsége mögött azonban vélhetően kisebb hátsó szándék is megbúvik: abban bízik, hogy a gyémánt ragyogásában Mary-Kate elcsábul és végül igent mond.

 

Az Olsen testvérek teniszcipő-kollekciót

dobtak piacra

 

ashley_es_mary-kate_olsen_sita-ap_felvetel-1.jpeg

Mary-Kate és Ashley Olsen amerikai színésznők és divattervezők bemutatták speciális teniszcipő-kollekciójukat, melyet a Supergával együtt terveztek.

A 100 éves múlttal büszkélkedő társaság kérte fel a neves ikreket, hogy tervezzenek nekik sportcipőt. Az Olsen testvérek, akik 2007-ben léptek be a divatvilágba The Row divatmárkájukkal, Nagy-Britanniában a Harvey Nichols áruházaknak engedélyezték a sportcipő árusítását március végétől.

A 25 éves ikrek az olasz klasszikusnak igazán luxuskinézetet adtak. A The Row modelek feketében, pirosban, szürkében és kékben lesznek kaphatóak. Jeleneg egy pár Superga cipő 45 euróba kerül, az Olsen testvérek által tervezett modellek közel 300 euróért lesznek kaphatók. A Supergát nem csupán a híres nővérek kedvelték meg, rajtuk kívül Katie Holmes, Kristen Stewart, Liv Tyler és a brit színésznő, Sienna Miller is.

 

A Superga márkát 1911-ben hozta létre a torinói Walter Martiny. Az első modell a Classic Superga 2750 volt egyszerű kinézettel. A kényelmes szabadidőcipőket megkedvelte egész Olaszország. A márka legújabb arca Alexa Chang angol modell-műsorvezető-szerkesztő.

 

 

Ilyen cukik voltak kisbabaként!

Ashley és Mary-Kate Olsen élete

képekben

Ashley és Mary-Kate Olsen 1986. június 13-án látták meg a napvilágot a kaliforniai Sherman Oaks-ban - Ashley éppen két perccel idősebb ikerhúgánál. Van egy Trent nevű bátyjuk és egy húguk, Elizabeth, valamint édesapjuk révén még két féltestvérük - szüleik korán elváltak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Az ikrek már kisbabaként belecsöppentek a showbiznisz világába, ugyanis mindössze kilenc hónaposak voltak, amikor édesanyjuk egy barátja unszolására elvitte a csöppségeket egy producerhez, aki rögtön szerepet is ajánlott nekik.

Ketten egy szerepben

Így 1987-ben közösen megkapták a Bír-lak című sorozatban Michelle szerepét - hogy ne derüljön ki, hogy a karaktert ketten felváltva keltik életre, a stáblistán Mary-Kate Ashley Olsenként tüntették fel a nevüket.

Mondhatni, hogy a tévénézők szeme előtt cseperedtek fel, hiszen kilencéves korukig, a széria 1995-ös megszűnéséig láthatók voltak. Közben szerepeltek reklámfilmekben, a kilencvenes évek elejétől fogva pedig a filmvásznon is egyre többször feltűntek - ekkor már nem felváltva, hanem együtt, ikerkpárként, olyan családi mozikban, mint a Két tojás száz bajt csinál, A kis gézengúzok vagy a Kettőn áll a vásár.

Együtt és külön

Gyereksztárként óriási népszerűségnek örvendtek, de a siker tinédzserkorukban is folytatódott: láthattuk őket az Ikrek Malibuból, az Ikertúra vagy a Római ikervakációés A kihívás című mozikban. A lányok a filmezés mellett az üzleti életbe is belevágtak, 2004-ben megalapították Dualstar nevű közös divatcégüket, mely hatalmas siker lett a tizenéves lányok körében, ezért később az érettebb korosztályt is megcélozták már az Olsenboye fantázianevű kollekciójukkal.

 
 
 
 

 

Bár hosszú évekig szinte mindent közösen csináltak, felnőve egyre inkább kialakult bennük az igény, hogy önálló személyiségekként kezeljék őket, hiszen csak külsőre egyformák - mindkettőjüknek megvan a saját egyénisége.

Betörtek a divat világába

Mary-Kate pszichológiát tanult a New York Egyetemen, majd tanulmányait megszakítva a kamera túloldalán próbálta ki magát - több alkotásban producerként működött közre. Egy időben főként súlyos étkezési zavaraival került a figyelem középpontjába, de 2004-re sikeresen kikezelték az anorexiájából.

Ashley ugyanabban az iskolában járt média szakra, ám ő sem fejezte be az egyetemet, helyette inkább a divat világában merült el. Ugyanakkor a lányok a bulikat sem vetik meg, a bulvárlapok pedig egyenesen imádják őket, és természetesen az is mindenkit foglalkoztat, hogy pasikügyeik hogyan állnak

Ashley még 2008-ban jött össze a színész Justin Barthával, de 2011-ben szakítottak, állítólag azért, mert a szépfiú nem akarta őt feleségül venni. Mary-Kate-nek szintén 2008-ban kezdődött egy komoly kapcsolata Nate Lowmannal, és bár még az eljegyzésig is eljutottak, 2010 tavaszán a művész szakított a színésznővel. Ha hinni lehet a legfrisebb pletykáknak, Mary-Kate a volt francia miniszterelnök, Nicolas Sarkozy féltestvérével, Olivier Sarkozy-vel randizgat.

 

 
 

 

ProfilképElérhetőség

Hírlevél
Archívum

Naptár
<< November >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Statisztika

Most: 1
Összes: 136061
30 nap: 5530
24 óra: 165