Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Olsen-ház

olsen

 

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk Ashley Olsen sikertelen ingatlanpiaci próbálkozásairól a Los Angelesben álló házával kapcsolatban. Most azonban az ikrek közös tulajdonú, a New York-i  Morton Square-en lévő tetőtéri lakásuk újbóli eladásra tett kísérlete hozhatja lázba a hírességek hajlékára kíváncsi olvasóközönséget. Persze akiket nem hoz lázba, még azoknak is érdekes lehet ez a öt hálószobás modern ingatlan, amiben tulajdonosai sosem laktak

 

Furcsa elképzelni, hogy valakinek van egy olyan lakása New Yorkban, ahol soha nem lakott. Mégis igaz. Mary-Kate és Ashley Olsen megvásárolta ezt az új építésű, Hudson folyóra néző óriási lakást, majd anélkül, hogy kiélvezték volna a hely szellemét, pattintották, mint a kéretlen kérőket szokás. 

 - Curbed

Azaz csak pattintották volna. 2005-ben 9,45 millió dollárért próbálták eladni, majd 2007 végén új lendülettel 11,995 millió dolláros árral küldték vissza a piacra. A sikertelenségbe azonban nem törődtek bele, hiszen idén 2 milliónyit engedtek az árból: 8,45 millió dollárért vásárolható meg az ingatlan.

 - Curbed

Az Olsen ikrek tulajdonképpen sem pozitív, sem negatív megítélés alá nem eshetnek a fent említett lakás kialakítása, sem pedig az életterük lehetetlensége, vagy épp ellenkezőleg, páratlan kinézete miatt. Ennek dacára a négy kisebb és egy fő hálószobát, könyvtárat, étkezőket (reggeliző és ebédlő) és gardróbszobát magában foglaló lakás elegáns és modern. A hatalmas ablakoktól egyébként is napfényes, élénk lakást a világos színek (fehér, tört fehér és drapp) még frissebbé és fiatalosabbá tesznek, melyben épp úgy elférnek a fehér kárpitozású vagy világos fabútorok, mint a rikító, inkább tinédzseres túlkapások. Ez utóbbi, azaz a színes szoba éke a finn Eero Aarnio belsőépítész által 1966-ban tervezett, mára a formatervezésben ikonikusnak számító Ball Chair, azaz gömb formájú szék. Ami valójában csak egy kicsit több mint egy  félgömb és ha tényleg az eredeti széria darabja, akkor több mint 5200 dollárba került. Az Olsen lányokat még ez sem hatotta meg igazán, hiszen idén újra a piacra került az ingatlan. Bár bennfentesek szerint a közeli zajos építkezésekkel kibontakozó beruházások miatt a környék nem éppen szerencsés. 

 - Curbed

 - Curbed

 - Curbed

 - Curbed

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképElérhetőség

Hírlevél
Archívum

Naptár
<< November >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Statisztika

Most: 1
Összes: 148653
30 nap: 5884
24 óra: 66