Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mary-Kate and Ashley in Action

 Minden az Olsen ikrek egyetlen rajzfilmjéről

 

 Glitter Words

Glitter Words

Magyar cím: Akcióban Mary-Kate és Ashley! (Ikrek akcióban)

Eredeti cím: Mary-Kate and Ashley in Action!

Írta: Paul Francis, Michel Trouillet, Pamela Pettler

Rendezte: Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Robert Thorne

 

 

Leírás: Mary-Kate és Ashley ezúttal szép, csinos, trendi, ügyes és okos rajzfiguraként lépnek a színre. Bár ez csak rajz, nagyon hasonlít az ikrekre, és szerintem az Olsen lányok az életben is lennének ilyen ügyesek, bátrak és találékonyak. Ez a mese is bizonyítja, hogy az Olsen ikrek fantáziája nem ismer határokat, hisz bár a részeket, történeteket nem ők találták ki, hanem Paul Francis és Michel Trouillet, a karakterek és az alapsztori az ikrek agyának szüleménye. Nem új, hogy az Olsen lányok misztikus ügyekkel foglalkoznak, rejtélyeket oldottak meg a ...The Adventures of Mary-Kate and Ashley filmsorozatukban is, valamint misztikus ügy az is, ami a Ne szólj szánk! című filmjükben van.

Miről szól?: Mary-Kate (Misty) és Ashley (Amber) a világ legjobb titkosügynökei, szuperkémek, akik természetesen a jó oldalon állnak, a jó ügyért harcolnak. Segít nekik egy robotkutya, Quinsey; Iván (IQ), aki különböző segédkütyükkel látja el őket; és Rod, aki segíti őket a bevetések során. Az ikrek különböző rejtélyeket, misztikus ügyeket, problémákat oldanak meg, nyomoznak ki, és bűnözőket kerítenek kézre, nincs olyan gonosz, aki megmenekülne előlük, és nincs olyan ügy, melyet meg nem oldanának. Nagy ellenségük Renee la Rouse, a francia "szépség"; Oliver Dickens bűvész; és Clive, a brit sajtmániás. Előfordul azonban olyan ellenség is, mint Renee dicsekvő, nagyravágyó, de alapvetően jószívű unokahúga; Roomy, egy nagyképű, fennhéjázó, büszke fiatal lány; és Fritz Dobermann, német játéktervező.

Pozitív főszereplők:

http://sharetv.org/images/mary-kate_and_ashley_in_action/special_agent_misty-char.jpg

Mary-Kate

Fedőneve: Misty

Haja: egyenes, alul ritkított, visszagöndörödő, szőke

Szeme színe: kék

Bőrszíne: normál (halvány)

Magyarhangja: Molnár Ilona

Mary-Kate, titkosügynökként Misty egy nagyon okos, ügyes, vicces és találékony lány, jól tanul és gyakran kirúzsozza a száját. Mindent megtesz a jó cél érdekében.

 

http://sharetv.org/images/mary-kate_and_ashley_in_action/special_agent_amber-char.jpg

Ashley

Fedőneve: Amber

Haja: erősen hullámos, szőke

Szeme színe: kék

Bőrszíne: normál (halvány)

Magyarhangja: Vadász Bea

Ashley, fedőnevén Amber egy olyan lány, akinek mindig akadnak új ötletei, vág az esze, találékony, ügyes, ötletes és nagyon vicces lány. Szeret ismerkedni, lányokkal és fiúkkalegyaránt.

 

http://www.freewebs.com/olsenkiss/quincy1.gif

 

Quinsey

Fajtája: Robotkutya

Megalkotója: IQ (Iván)

Kinézete: apró termetű, hosszú szőrű kutyus, kis fülekkel, nagy pofival, orral és szájjal, vastag szemöldökkel, nagy mancsokkal, vékony farokkal, szeme fekete, testalkata kis termete ellenére erős, szőre színe drapp, homokszín

Különleges képessége: amellett, hogy robotkutya, különleges képességei még azok is, hogy tud beszélni, GPS, kommunikátor, adattár és egyéb beépített kütyük vannak beleszerelve (mint általában a robotoknál

Quinsey nem egy közönséges, lelketlen gép, ő egy majdnem igazi kutyus, érző szívvel, lélekkel, nagyon kedves és jószívű, ráadásul nagyon vicces, hűséges és jó barát, na meg persze egyfolytában emberi nyelven beszél, be nem áll a szája :) De mivel robot, nagyon okos is, van GPS-e, kommunikátora, beépített kütyüjei és programjai, bárminek egy szempillantás alatt utána tud nézni az adattárában. Ezek voltak a robotos tulajdonságai, kutyás tulajdonságai pedig érző belsője, kutyusos külseje, ösztönei, szimata, tud ugatni és morogni, megkergeti a macskákat, elkapja azt, amit eldobnak neki stb.

 

http://sharetv.org/images/mary-kate_and_ashley_in_action/ivan_quintero-char.jpg

Iván

Fedőneve: IQ

Haja: kicsit felálló, tüsis, "sünis", nem rövid, de nem is hosszú

Szeme színe: szürke

Bőrszíne: kreol

Különleges ismertetőjelei: szemüveg, kecskeszakáll

IQ rengeteget segít a lányoknak, nagyon okos, eszes, ő készít nekik kütyüket, szerszámokat, segédeszközöket. Mégis nagyon szerény, visszahúzódó, kerüli a feltűnést, a felhajtást. Ő készítette el Quinsey-t is. Emellett feltaláló is, aki előszeretettel készít új dolgokat és kutatja a családfáját.

 

 

 

http://sharetv.org/images/mary-kate_and_ashley_in_action/rodney_choy-char.jpg

Rodney

Fedőneve: Rod

Haja: alul fekete, felül kék, rövid, enyhén tüsis

Szeme színe: kékesfekete

Bőrszíne: normál (halvány)

Különleges ismertetőjele: szabadidejében mindig ugyanabban a fekete-sárga "overálban" van

Rod úgy segíti a lányokat, hogy ott van velük néhány bevetés során, fedezi őket és segít nekik, amikor pedig nincs velük, valamilyen járműből, repülőből, autóból, ilyesmikből várja az ikrek jelzését, segélykérését, s ha a lányok erősítést kérnek, ő máris indul és megmenti a helyzetet.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Important Blood Stress and Bravery Disease

(ADienuoupe, 2018.10.11 22:58)

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pharmacie-paris/

Blood coerce chart

(ADienuoupe, 2018.09.27 14:10)

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/meilleur-prix-cialis-generique/

 

 

ProfilképElérhetőség

Hírlevél
Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Statisztika

Most: 3
Összes: 193862
30 nap: 6101
24 óra: 189