Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az ikrek mondják

Glitter Photos

Téged is érdekel, hogy hogyan mesélnek életük fontos eseményeiről az Olsen ikrek? Még szép, hogy érdekel! És hogy mások hogyan vélekednek róluk? Naná, hogy érdekel! Íme:

Mary-Kate mondja a bátyjáról, Trent-ről: "Trent tipikus bátyó. Bár azóta már felnőttünk, még mindig úgy tekint ránk, mint a pici húgaira, és bármi történjék is, a védelmébe vesz. Persze előfordul, hogy piszkáljuk egymást, de valójában nagyon jóban vagyunk."

A Bír-Lak producere mondja a kisbaba Olsen ikrekről:"Amikor beszéltünk hozzájuk, ránk néztek azokkal a hatalmas szemeikkel, és biztos, hogy értették, amit mondtunk, mert rögtön reagáltak,"

Ashley mondja a Bír-Lak forgatásairól: "A legjobb az volt, hogy észre sem vettük, hogy dolgozunk. Minden nap egy érdekes kaland volt, és annyira megszerettük a légkört, hogy szinte felháborodtunk, amikor hétvégenként nem volt forgatás."

A Bír-Lak rendezője mondja a cseperedő Olsen ikrekről:"Ahogy egyre nőttek, kiderült, hogy nagyon tehetségesek, és hogy nem csak a véletlen műve volt, hogy annak idején, amikor a mamájuk betolta őket a stúdióba, valami azt súgta, ők kellenek nekünk."

Mary-Kate mondja önmagáról: "Amikor az Irány a nagyi! forgatásának vége lett, nagyon hiányzott nekem a filmben szereplő póniló. Elhatároztam, hogy elutazok hozzá Vancouverbe, teljesen egyedül. Szerencsére apu időben megtalált, és végül nem mentem sehová."

Ashley mondja a bátyjáról, Trent-ről: "Trent utálta, amikor kiskorunkban, otthon a lakásban rohangálva vettük fel a videoklipjeinket, ki lehetett őt kergetni a világból vele. Persze nem haragudott ránk, mert ő egy igazi, nagy bátyó, akire még akkor is számíthattunk, amikor éppen ellene eszeltünk ki valami csínytevést. "

Mary-Kate mondja a kiskori bulijukról: "Az első videónk után óriási bulit csaptunk. Emlékszem, annyira nagy dolog volt, hogy limóban ülünk. Azelőtt nem volt ilyesmiben részünk. Rettentő jól éreztük magunkat, hatalmasat buliztunk."

Ashley hozzáteszi: "Én még most is különleges dolognak tartom, ha limuzinnal visznek valahová."

Ashley mondja Mary-Kate-ről, amikor balettozni tanult:"Látnotok kellett volna, mit művelt! Nekem megvolt az az előnyöm, hogy sokáig jártam balettra, és tudtam, hogy melyik tánclépést hogyan kell végrehajtani, de ő egészen az alapoktól kezdte!"

Mary-Kate hozzáteszi: "Nagyon izgultam, amikor színpadra kellett lépnem, főleg azért, mert rajtam kívül mindenki tudott balettozni, sőt, többségük az egyik leghíresebb társulat, a Juilliard School of Dance tagja volt."

 

Ashley mondja önmagáról, Mary-Kate-ről és a 2x2 néha sok(k) című sorozatukban eljátszott karakterekről, Ashley Burke-ról és Mary-Kate Burke-ról: "A való életben közel sem foglalkoztattak annyira a srácok, és Mary-Kate sem volt annyira fiús, de jó móka volt saját magunk karikatúráját eljátszani."

 

Ashley mondja arról, amikor a Párosban Párizsban című filmjük kedvéért csókjelenetet forgattak: "Egy kicsit szégyenlősek voltunk, de annyiszor el kellett próbálnunk a jelenetet, hogy végül hozzászoktunk, és minden rendben ment."

Mary-Kate hozzáteszi: "Szerintem ez nagyon is természetes dolog volt, hiszen aki filmezni akar, annak könnyedén kell vennie az efféle akadályokat is, és nem szabad elpirulnia, ha kissé kínos helyzetbe kerül a kamerák előtt.

Mary-Kate mondja az ausztráliai utazásukról: "14 óránkba tellett, mire repülővel odaértünk, de megérte!"

Ashley mondja a színészkedésről: "Minden egyes filmünkkel újabb és újabb barátokra lelünk, és a sok-sok utazás mellett ez a legjobb a színészkedésben. Nem kell aggódnunk, ha hibázunk, hiszen együtt nevetünk a bakikon."


Folytatása következik...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképElérhetőség

Hírlevél
Archívum

Naptár
<< November >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Statisztika

Most: 1
Összes: 148530
30 nap: 6349
24 óra: 87