Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Állatvédők az ikrek ellen

olsen


 

A PETA2 állatvédő szolgálat igencsak haragszik az Olsen ikrekre, amiért állíti bőröket és szőröket hordanak. Íme egy - az RTL hírek által 2008. június 11-én kiadott - cikk (megtalálható az RTL HÍREK menüpontban is):

Olsen-szülinap bizarr ajándékkal. Az állítvédők egy-egy tincs hajat postáznak az ikrek partijára. Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen már lázasan készül arra, hogy óriási partival ünnepljék meg 22. születésnapjukat. A lányok nem is sejtik, mennyien szeretnék meglepni őket a nagy nap alkalmából. Az Emberek az Állatokkal való Etikus Bánásmódért (PETA) szervezete támadást indított az ikrek ellen, amiért továbbra sem hajlandók levetni magukról az állatszőrméket.
A PETA felszólította fiatal tagjait, hogy egy-egy hajtinccsel járuljanak hozzá a lányok szülinapi ajándékaihoz. A furcsa meglepetés az állatvédő szervezet ifjúsági tagozatának, a peta2-nek ötlete. A hajdarabokhoz egy apró üzenetet is mellékelnek majd a színésznőknek, amely így szól: Kérlek, használjátok a hajunkat az állatok helyett. Boldog szülinapot! - Mary-Kate és Ashley már elég idős ahhoz, hogy tudja: az állatok szőre nem úgy nő, mint a fű. Reméljük, hogy amikor megkapják az ajándékunkat, legalább egy pillanatra elgondolkoznak azon, mit művelnek – mondta Dan Shannon, a PETA vezetője. Nem ez az első alkalom, hogy a PETA az Olsen-lányokat gúnyolja. A szervezet korábban létrehozott egy speciális weblapot, melynek címe Meet the Trollsen Twins (Találkozz a Troll-ikrekkel) lett. A honlapon Hairy Kate és Trashley (Hajas Kate és Vacakocska) fogadja a látogatókat, akiket fel is lehet öltöztetni az oldalon: véres vagy halott állatokkal.

Hát igen... Képzeljétek, még sztrájkoltak is ellenük! Íme a sztrájkról írt cikk:

Tüntettek az Olsen ikrek ellen! Az állatokkal szembeni etikus magatartás hívei ismét kampányt indítottak az Olsen ikrek ellen. Az állatvédők Hollywood egyik leghíresebb utcáján azért tiltakoztak, mert a lányok nem hajlandók lemondani a szőrmék viseléséről. Nem először tiltakozik a PETA állatvédő szervezet Mary-Kate és Ashley Olsen ellen. Az állatvédők azért haragudtak meg az ikrekre, mert azok semmibe vették a szervezet azon kérését, hogy ne hordjanak többé bundát, illetve ne is használjanak fel szőrmét a kollekcióikban. A csoport ezért kampányba kezdett Mary-Kate és Ashley ellen a következő szlogennel: "Bundát csodaszép állatok és ronda emberek hordanak". Az ikreket ábrázoló posztert a Los Angeles-i Walk of Fame-en leplezték le. A PETA nem először hívta fel a figyelmet a gyerekszínészként befutott lányokra, már többször tiltakoztak az ellen, hogy nem hajlandók lemondani a szőrmék viseléséről. Az állatvédők most megpróbáltak minél feltűnőbb helyet keresni, így Los Angeles Walk of Fame elnevezésű utcáján vonultak fel táblákkal a kezükben, és kihelyeztek egy hirdetőplakátot is az Olsen ikrek ellen. (MTI)

Íme néhány kép erről a sztrájkról:

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképElérhetőség

Hírlevél
Archívum

Naptár
<< Augusztus >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Statisztika

Most: 4
Összes: 66554
30 nap: 4879
24 óra: 130