Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A sikerük titka

Glitter Words

Glitter Photos
 

A Bír-Lak óta töretlen az Olsen ikrek népszerűsége, és a szakértők szerint még jó darabig nem kell aggódniuk amiatt, hogy rajongótáboruk csökken, hiszen közönségük velük együtt öregszik, és a rajongók érdeklődése is szinkronban változik az ikrekével. A gyermekszínészből tinibálvánnyá avanzsált Mary-Kate-et és Ashley-t abból a szempontból is kiemelkedőnek tartják, hogy pályafutásuk kezdete óta kiegyensúlyozottan tartják a helyüket az élvonalban, ami korábban egyetlen gyereksztárnak sem sikerült. Hogy mi a titkuk?

 

Személyiség

Az ikrek mindig nagyon közel engedték magukhoz a rajongókat, szívesen adnak interjút, járnak közönségtalálkozóra, és bűbájos viselkedésükkel a mai napig bárkit képesek levenni a lábáról. A megközelíthetetlen sztárok világában olyan üde színt képviselnek, amire nem lehet nem odafigyelni. Kedvesek, barátságosak, mindig mosolyognak, és boldognak látszanak, nem csoda hát, hogy örömmel látnánk őket viszont a baráti társaságunkban. Jólneveltek, és még a botrányos helyzetekből is képesek győztesen kijönni - olyannyira, hogy a szülők egy cseppet sem aggódnak, ha a gyerekek a posztereikkel plakátozzák tele a szobájuk falát

Tehetség

Még hátulgombolós bébik voltak, amikor először kamerák előtt szerepeltek, és az évek során megszokhatták, hogy a rendező utasításait kell követniük. Hogy mennyire tehetségesek? Őrületesen, ha ennyi időn át képesek voltak a csúcson maradni ebben a sokszor irgalmatlanul nehéz műfajban! Mary-Kate és Ashley számára a színészet teljesen természetes dolog, nem volt szükségük arra, hogy színitanodába járjanak (nehéz is lett volna beiratkozniuk kilenc hónaposan!), a forgatások alatt tanulták meg a szakma csínját-bínját.

Románcok

Mary-Kate és Ashley természetesen nem csak a lányok körében népszerű. Bár a fiúk kissé visszafogottabban rajonganak értük, mégis tény, hogy világszerte rengetegen vannak, akik szívesen randiznának velük. Ugyan a világsajtó sokáig nem igazán a pasiügyeiktől volt hangos, de biztosra vehettük, hogy előbb-utóbb ezekről is olvashatunk majd. Persze nagyon valószínű, hogy ők sohasem lesznek Paris Hiltonhoz hasonló botrányhősök, nem fognak sokkoló produkciókkal előállni.


Hírnév

Összetehetnénk a két kezünket, ha csak feleannyira lennénk szerencsések, mint az Olsen lányok, akik már kilenc hónaposan, amikor Michelle Tanner szerepére kiválasztották őket a Bír-Lakban, megalapozták a jövőjüket. A show 1987-es debütálásától egészen az utolsó részekig, 1995-ig népszerű tudott maradni, miközben az Olsen ikrekből fantasztikusan felkapott gyermekszínésznőket csinált. Mary-Kate-et és Ashley-t a legnagyobb amerikai tévés személyiségekkel emlegették egy lapon. Az ajándéktárgyak és játékok készítésével foglalkozó cégek hamar felismerték a lányokban rejlő lehetőséget, és hamarosan Olsen babákkal árasztották el a piacot.

Üzleti érzék

Ugye, nem gondolnád, hogy ez a két bájos hölgy igazi üzletasszonnyá vált az elmúlt évek alatt? Pedig így van! Az Olsen családnak saját cége van, a kezükben tartják az ikrek karrierjét, a velük kapcsolatos ajándéktárgyak készítését, a videoikat, a hangfelvételeiket és úgy általában mindent, amiből hasznot lehet húzni. A mary-kateandashley divatcég, valamint az egyéb vállalkozások több millió dollárt fialtak az elmúlt években. Vagyonuk túlnyomó része a cégüknek köszönhető, és valószínű, hogy az a jövőben is rengeteg pénzt hoz majd a konyhára. A Dualstar Entertainment Groupot a lányok szülei a menedzserükkel együtt alapították. Akkoriban Mary-Kate és Ashley még csak hatéves volt, ezért válhattak a világ legfiatalabb producereivé. A Dualstar szakemberei kiváló érzékkel találják meg azokat a termékeket, amelyekre kereslet van. A filmeket hamarosan követték a videojátékok, a hanglemezek és a könyvek, amelyek egytől-egyig bestsellerekké váltak. Időközben az is bebizonyosodott, hogy az ikrek rajongói nem is mennek el a moziba, hogy megnézzék a legújabb filmjüket, a videoért vagy a DVD-ért hajlandóak fizetni. Első mozifilmjük, az 1995-ös Kettőn áll a vásár például nem hozott világraszóló sikert a filmszínházakban, az üzletek polcairól mégis gyorsan elkapkodták a kazettákat. Az Olsenek 1998-ban újabb tévésorozattal próbálkoztak, a 2x2 néha sok(k) mindössze egyetlen évadot ért meg, és úgy tűnt, hogy karrierjük csillaga leáldozóban van. Ám a felmérések azt mutatták, hogy az ikrek filmjeit csak Amerikában hetente átlagosan 35 alkalommal tűzték műsorukra a tévécsatornák. Mary-Kate és Ashley több mint negyven filmet készített, a könyveikből több mint 29 milliót adtak el, hanglemezeikből pedig másfél milliónál is többet vásároltak. Szakértők szerint a cégük jelenleg körülbelül 220 millió dollárt ér, és a bevételeik folyamatosan növekednek

Természetes szépség

Mary-Kate és Ashley nem tartozik a "megcsinált" sztárok közé. Pólyáskoruk óta filmeznek, és hozzászoktak ahhoz, hogy mindig magukat adják. Kedvesek, barátságosak, a nézők szeme előtt nőttek fel, mentesek minden sztárallűrtől, és nem okoznak egetrengetően nagy meglepetéseket. Imidzsük akár hétköznapi is lehetne, bár szinte tökéletesen kifinomult.

 Stílus

Az ikrek nem tipikus divatdiktátorok, nem öltöznek kihívóan, ruhatáruk legfeltűnőbb eleme talán egy-egy bőrdzseki lehet, esetleg egy szűkebb top, de a magamutogatás nem az ő asztaluk. Olyan holmikat hordanak, melyekhez hasonlót bármely nagyobb áruházban meg lehet vásárolni. Ettől olyan könnyen követhetőek, és ezt szerencsére a magyar tinik is felismerték.


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképElérhetőség

Hírlevél
Archívum

Naptár
<< November >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Statisztika

Most: 3
Összes: 148658
30 nap: 5882
24 óra: 66